keskiviikko 9. joulukuuta 2009

Malesiassa

Poistuimme Thaimaasta rohkeasti viimeisenä päivänä turistiviisumissa ja nyt olemme siis Malesiassa Penangissa. Matka kesti ja kesti, vaikka kilometreissä matka ei ole mahdottoman pitkä. Parit lossit ja lautat ja rajanylitykset ja odottelut ja ihmisten keräilyt saivat matkan venymään kuitenkin 14 tuntiseksi. Onneksi ehdin tervehtyä ensimmäisestä pahemmasta kipeytymisestä ennen matkaa. Vähän pisti taas 39,5 asteen kuumeet ja muut katsomaan tarkemmin mitä ja mistä syö :D

Lanta oli kuitenkin ihan hyvä paikka sairastaa, saatiin hienommasta resortista varmaankin huomiota herättävän autiouden ansiosta sopivan hintainen huone, missä oli siivoukset päivittäin ja oma (vedettävä) vessa ja lämmin suihku. Kun pääsi ylös sängyn pohjalta pääsi myös hotellin uima-altaalle rentoutumaan.

Tämän hetkinen Georgetown on melko rähjäinen ja kaoottinen, mutta jotenkin kuitenkin sympaattinen. Eilen käytiin perhospuistossa ja trooppisten hedelmien tilalla. Illalla hyödynnettiin kaupungin mahdollisuuksia käymällä leffassa :) Huomenna meinattiin jatkaa matkaa edelleen etelään Cameron Highlandseille, missä pitäisi vähän viileämmän ilmaston ansiosta myös tee- ja mansikkaviljelmiä.

Nyt pitänee varmaan lopetella ja lähteä lounaalle, joksi aamupala vaihtui, kun juututtiin vähän nettikoneiden ääreen hoitelemaan asioita.

1 kommentti:

Anssi Balk kirjoitti...

toivottavasti nautitte malesiasta. Teillähän on ihan sama reitti kuin meilläkin oli! Lanta-Georgetown-Cameron Highlands