keskiviikko 26. toukokuuta 2010

Reissussa jälleen

Matkablogi jäi edellisen reissun osalta vaille reissun päättävää postausta, mutta nyt kun on matka jälleen päällä, on syytä tännekin raportoida. :)

Tällä kertaa reissussa siis vain Antti, yhdessä 81 muun Aalto-yliopistolaisen kanssa. Blogaustahti on ollut ja tulee varmaan olemaankin hyvin harva, johtuen osin Kiinan nihkeilystä hyödyllisten web-palveluiden suhteen (Blogspotkin on blokattujen listalla ja vaatii proxyn käyttöä). Muutenkin ohjelmaa on kyllä tähän mennessä riittänyt sen verran tiiviisti, että nettiyhteyden kohdalle osuessa, ei ole kirjoittelemaan malttanut pysähtyä.. :)

Homman nimi on siis se, että Saavuimme Shanghaihin sunnuntaina reissattuamme ensin 9 päivää junalla Siperian halki. Reissusta ja kuulumisista sen varrelta kannattaa lukea Aalto on Tracks -sivulta. Tiivistettynä voin todeta, että aivan huikeeta on ollu! =)

82 huipputyyppiä suljettuna aavojen maisemien halki matkaavaan purkkiin, sai ajoittain toivomaan, että junailu kestäisi vieläkin pidempään. :D Hyvää menoa on kyllä ollut tarjolla myös Shanghaissa, missä muun muassa eilen osallistuttiin paikalloisen Design Factoryn avajaisiin. Suomalaisten antaman panoksen rakennustyöhön kruunasivat katolle viritelty telttasauna ja puhallettava uima-allas. Sieltä kelpasi kyllä katsella Shanghain valoja. :)

Arvattavasti melko myöhään venyneen illan ja tänään heti aamusta startanneen Nokia Siemens Networksin tehdasvierailun myötä seuraavana ohjelmana taitaa olla lyhyet päiväunet, jonka jälkeen ehtii vielä hyvin Shanghain iltatunnelmia tsekkailemaan.

Kuulumispäivityksiä tulee todennäköisesti varmemmin tuohon vasemman laidan twitter-boksiin, mutta yritän ehtiä tässä blogissakin vielä jossain välissä raportoimaan.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

smfcpceoveafrbep- nail fungus treatment, fRmWvpi...