keskiviikko 28. lokakuuta 2009

Uuten seikkailuun!

Lyon blogi muuttuu reissublogiksi, kun ensi maanantaina alkaa kahden ja puolen kuukauden matka Kaakkois-Aasiaan. Rinkat on melkein pakattu ja lähtöjännitys nousussa. Tiistaista lauantaihin ollaan pidennetyllä välilaskulla Hong Kongissa ja sieltä jatketaan Bangkokiin. Pariksi ekaksi yöksi on sieltäkin majoitus varattuna, mutta sen jälkeen on suunnitelmat aika avoimet. Etelään on tarkoitus suunnata ja käydä ainakin Singaporessa vaihtarikavereita moikkaamassa. Paluulento saapuu Suomeen 19. tammikuuta 2010.

Tänne blogiin on tarkoitus kirjoitella kuulumisia matkan varrelta, ja mahdollisesti vielä lyhyesti ennen lähtökin. Myös kuvia on tarkoitus päivittää Flickriin kuten Lyonistakin ja bonuksena mahdollisesti lyhyitä kuulumisia myös Twitteriin, jos tulee pidempään kirreltyä nettiyhteyden ulottumattomissa. Molemmista pitäisi tulla myös automaattisesti uusimmat lisäykset tuohon vasempaan laitaan.

Vielä pari Suomi-päivää jäljellä. Ohjelmassa ainakin työ- ja dippahommien viimeistelyä ja tauolle laittamista sekä tavaraoiden kasaan haalimista ja rinkkaan tunkemista.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Lue koko blogi, melko hyva