tiistai 3. marraskuuta 2009

Palanen ekoista ajatuksista Hong Kongissa

Hiphei!
Eka oikea postaus hostellin tietokoneelta. Matka meni mukavasti ja yllattavankin nopsaan, siina pisimmilla lennolla senkun katteli viihdetta ja pelas bejeweledia kun joku kantoi ruokaa ja juomaa. Ei siella kovin hyvin nukkuminen onnistunut tietty, mm. varmaan aikaerostakin johtuen (taalla 6 tuntia enemman kuin suomessa) joten asken otettiinkin parin tunnin paikkarit tuolla pikkukopperossamme. Lennon erikoinen jalkivaikutus on ainakin mulla, etta keinuttaa ihan kun olis ollut laivalla, mutta vahan samanlaiselta kyydilta se toki tuntuikin. Hostellihuone tietysti toimii edelleen hyvana laivasimulaattorina, muistuttaa siljan hyttia paitsi lakanat on sapommat kalakuvioiset ja sanky puuta. Nyt mietittiin etta jotain voisi taas syoda ja etta pitaisiko johonkin night marketille suunnata. Aamupalaksi/lounaaksi syotiin nuudelikeittokulhoset ja japanilaista teeta jossakin pikaruokalassa. Joutuu kylla ehka syomaan taalla koko ajan jos yrittaa ehtia maistamaan kaikki ne asiat mita haluaisin. Thaikkulassa ei sitten niin kiiretta.

Noh, Hong Kongin tutkiminen jatkukoon :) Tahan mennessa on tuntunut yllattavan helpolta liikkua ja asioida! Ja kaikesta ohjeistetaan koko ajan "ala sylje lattialle" "muista vetaa vessa kayton jalkeen" ja esim. portaissa joka neljannella askelmalla kyltti "varo portaita". Ja juu, ne on englanniksi, siksi tiedan mita ne sanoo :) Antti yrittaa ladata kuvia, toivottavasti onnistuu.

3 kommenttia:

Matti-eno kirjoitti...

Moi Hongkonginkävijät!
Luin blogianne ja twitteriä, kun googlasin Anttia ja Emmiä, ja tuttujahan sieltä löytyikin.

Mielenkiintoinen juttu tuo kaukomatkailu, että se on mahdollista ja että vielä toteutatte sen.

Turvallista oloa, t. Matti

Unknown kirjoitti...

Terveisiä lumimyrskyisestä kotisuomesta! hyvältä kuulostaa meininki siellä tähän asti :)

Hyvää reissun jatkoa!

Terveisin Äiti ja Olli täältä haagasta!

Antti kirjoitti...

Kiitokset terveisista! Taalla kelit vaan lampenee. :) Tanaan pistettiin pitkat housut pesuun ja lahetaan shortseissa tutkimaan kiinalaista puutarhaa vahan keskustasta pohjoiseen. Huomenna sitten lento Bangkokiin. :)